Kissatalo ystävän tarina

jenni holm

Kodinomainen kissahotelli, Kissatalo Ystävä on perustettu vuonna 2018, laajennuksena
samassa rakennuksessa sijaitsevalle koirien päiväkodille. Kissa- ja koirahoitola Ystävä sijaitsevat rakennuksen eri puolilla, joten meluhaittaa ei kuulu kummallekaan puolelle.

 

 

Jennin intohimo ja kiinnostus eläimiä kohtaan juontaa juurensa jo lapsuudesta. Lukion jälkeen Jenni päätti kouluttautua eläintenhoitajan ammattiin Luksiassa. Osaamisaloina hänellä oli eläinkaupan eläintenhoitaja ja eläintenkouluttaja. Ajatus omasta yrityksestä kasvoi ja vahvistui ajan kanssa.

 

 

Kahden vuoden mittainen koulu mahdollisti työharjoittelun ulkomailla. Vapaaehtoistyö Espanjassa kissojen ja koirien kanssa sinetöi Jennin tulevaisuuden suunnitelmat. Espanjassa Jenni toimi yhteistyössä paikallisten eläinlääkäreiden kanssa. Hän auttoi huonokuntoisia kissoja ja koiria kaduilla, sekä työskenteli tarhassa, samalla kotiuttaen eläimiä. Työharjoittelu toi lopulta Jennin elämään pitkäaikaisia ystävyyssuhteita, jotka sitemmiten ovat syventyneet myös yhteistyökumppaneiksi. Rescue kissoilla ja koirilla on Jennin sydämessä ikuisesti paikka.

 

 

Haave omasta yrityksestä vahvistui työharjoittelun jälkeen ja Jenni lähti päättäväisesti kohti unelmaansa. Suomeen tarvitaan kissoille ja koirille osaavaa ja ammattitaitoista päivä- ja lomahoitoa, hän tuumi. 

 

 

Jennin kotoa vastaan juoksee pieni ja pippurinen terrieripoika Koutsi ja löytökoira Buddy. Kaksi maatiaiskissaa ja viljakäärmettä pitävät myös vahtia talossa. Kissatalo Ystävässä lemmikkiäsi hoidetaan aina suurella sydämellä ja rakkaudella. Kohtelemme jokaista eläintä, kuin omaamme ja työ kissojen kanssa on meille intohimo.

 

 

Tervetuloa Kissatalo Ystävään! 

Vadim

Vadim (Vallu) on ollut osa Kissatalo Ystävää sen perustamisesta asti. Vallu opiskeli yhdessä Jennin kanssa Luksiassa eläintenhoitajan tutkinnon.  Hän työskenteli kokoaikaisesti elokuuhun 2020 asti. Vallun siirryttyä muihin hommiin, hän tekee nyt töitä hoitolassa satunnaisesti iltaisin ja viikonloppuisin. Vallua näkee  myös kissojen kotiinkuljetuksen yhteydessä.

Noora

Noora aloitti eläintenhoitajaksi opiskellessaan työharjoittelijana, ja suoritti useamman harjoittelun Kissatalo Ystävässä. Noora valmistui Keudan ammattiopistosta pieneläinhoitajaksi 2019. Tällä hetkellä Noora suorittaa työkokeilujaksoa, jonka jälkeen tarkoituksena on jatkaa työsopimusta eläintenhoidon tehtävissä. Nooran vahvuuksiin kuuluu vahva rotutietämys, niin kissojen- kuin koirienkin osalta.

Työharjoittelijat, TET- opiskelijat & kesätyöntekijät

Meillä on ollut apulaisina alan harjoittelijoita, sekä TET- opiskelijoita. Tällä hetkellä otamme uusiksi harjoittelijoiksi vain alan opiskelijoita, jotta työntekijöiden vaihtuvuus pysyisi mahdollisimman vähäisenä. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan meille harjoitteluun, suosittelemme olemaan yhteydessä jo kuukausia ennen harjoittelujakson ajankohtaa, sillä kyselyitä tulee paljon. 

Copyright © 2020 Kissatalo Ystävä

Aukioloajat:

Maanantai – Perjantai 9:00 – 19:00

Lauantai 10:00-18:00

Puh: 044 240 9977
Email: tiedustelu@kissataloystava.fi

Osoite: Turuntie 2, 00370

Espoo/ Helsinki