Kissatalo ystävän tarina

jenni holm

Kodinomainen kissahotelli, Kissatalo Ystävä on perustettu vuonna 2018, laajennuksena
silloin samassa rakennuksessa toimineelle koirien päiväkodille. Tällä hetkellä toiminta keskittyy vain kissahotellin palveluihin.

 

Jennin intohimo ja kiinnostus eläimiä kohtaan juontaa juurensa jo lapsuudesta. Lukion jälkeen Jenni päätti kouluttautua eläintenhoitajan ammattiin Luksiassa. Osaamisaloina hänellä oli eläinkaupan eläintenhoitaja ja eläintenkouluttaja. Ajatus omasta yrityksestä kasvoi ja vahvistui ajan kanssa.

 

Kahden vuoden mittainen koulu mahdollisti työharjoittelun ulkomailla. Vapaaehtoistyö Espanjassa kissojen ja koirien kanssa sinetöi Jennin tulevaisuuden suunnitelmat. Espanjassa Jenni toimi yhteistyössä paikallisten eläinlääkäreiden kanssa. Hän auttoi huonokuntoisia kissoja ja koiria kaduilla, sekä työskenteli tarhassa, samalla kotiuttaen eläimiä.

 

Työharjoittelu toi lopulta Jennin elämään pitkäaikaisia ystävyyssuhteita, jotka sitemmiten ovat syventyneet myös yhteistyökumppaneiksi. Rescue kissoilla ja koirilla on Jennin sydämessä ikuisesti paikka.

 

Haave omasta yrityksestä vahvistui työharjoittelun jälkeen ja Jenni lähti päättäväisesti kohti unelmaansa. Suomeen tarvitaan kissoille ja koirille osaavaa ja ammattitaitoista päivä- ja lomahoitoa, hän tuumi.

 

Jennin kotona ikkunalaudalla tähystää maatiaiskissaherra Dam, ja koripedissä kehrää valloittava ja veikeä Vilikissa. Ovelta vastaan juoksee myös pieni ja pippurinen terrieripoika Koutsi ja löytökoira Buddy.

 

Kissatalo Ystävässä lemmikkiäsi hoidetaan aina suurella sydämellä ja rakkaudella. Kohtelemme jokaista eläintä, kuin omaamme ja työ kissojen kanssa on meille intohimo.

Tervetuloa Kissatalo Ystävään! 

Eläintenhoitajat, työharjoittelijat, TET- opiskelijat & kesätyöntekijät

Kissatalo Ystävässä työskentelee satunnaisesti myös muita eläintenhoitajiksi valmistuneita alan ammattilaisia. Pienyrityksessämme myös yrittäjän perhe on päässyt
tutustumaan kissahotellin elämään.

 

Meillä on ollut apulaisina alan harjoittelijoita, sekä TET- opiskelijoita. Tällä hetkellä otamme uusiksi harjoittelijoiksi vain alan opiskelijoita, jotta työntekijöiden vaihtuvuus pysyisi mahdollisimman vähäisenä. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan meille harjoitteluun, suosittelemme olemaan yhteydessä jo kuukausia ennen harjoittelujakson ajankohtaa, sillä kyselyitä tulee paljon. 

Copyright © 2020 Kissatalo Ystävä

Aukioloajat:

Maanantai – Sunnuntai 10:30 – 19:30

Puh: 044 240 9977
Email: tiedustelu@kissataloystava.fi

Osoite: Turuntie 2, 00370

Espoo/ Helsinki